Inbraakbeveiliging

Inbraak geeft altijd overlast. De verzekering vergoed de schade wel, maar er zijn altijd extra kosten gemoeid met vervanging of eventuele reparaties. Een goede bescherming van huis, kantoor of omgeving is daarom geen overbodige luxe. Elektronische systemen zijn onderdeel geworden van onze dagelijkse bescherming. Wij geven u graag vrijblijvend advies over de beveiliging van uw eigendommen.

Draadloze systemen

Wij bieden u oplossingen voor video-observatie, toegangscontrolesystemen, inbraaksystemen en systeemintegratie. Een draadloos inbraaksignaleringssysteem is vaak vooral interessant voor particulieren. Hiermee hebt u namelijk geen ontsierende leidingen langs plafond of muren. Laat u niet verleiden door de laagste prijs, maar kies altijd voor de beste oplossing.

Kluizen & brandkasten

Een inbreker houdt van goed verhandelbare zaken die hij snel kan meenemen (sieraden, mobiele telefoons, geld, waardepapieren, antieke voorwerpen en/of waardevolle verzamelingen). Berg deze zaken altijd op in een solide inbraakwerende kast of een stevig bevestigde kluis.

Beveiliging conform VRKI 2012 en VRKI 2014

Heeft u een verzekeringseis waarin een beveiligingsinstallatie conform VRKI klasse 1, 2 of 3 wordt geëist ?

Elegant BV is een Erkend “Borg technisch beveiligingsbedrijf” welke producten en diensten levert die voldoen aan alle VRKI klasse(n).

Er wordt dan ook na de getroffen beveiligingsmaatregelen een BORG Beveiliging-certificaat of alarm-certificaat afgegeven waarop wordt vermeld aan welke VRKI klasse het pand is opgeleverd.
U bent na oplevering van onze installatie volledig ingedekt bij uw verzekeraar tegen de financiële risico’s van diefstal en inbraak !

 Werkwijze :

 Neemt u contact met ons op en wij maken een afspraak voor een bezoek van onze beveiligingsadviseur.

De adviseur gaat samen met u bekijken en adviseren welke inbraakbeveiligingsmaatregelen voor u het beste zijn.

Naar aanleiding van het bezoek wordt er een beveiligingsplan gemaakt met een duidelijke offerte, rekening houdend met uw wensen en de eisen van de verzekeraar of eisende partij.

Heeft u vragen? Wij vernemen het graag en helpen u verder waar mogelijk.

BORG Technisch beveiligingsbedrijf